Bara skyddad adress

Om du bara behöver skydda din adress kan du välja att använda Antagning.se som vanligt.

Konto på Antagning.se

Har du ett konto på Antagning.se är alla uppgifter i anmälan offentliga. Det innebär att informationen lämnas ut om någon frågar efter den, enligt offentlighetsprincipen. Var du studerar kan avslöja vilken plats du befinner dig på även om din adress är skyddad i antagningssystemet. Vill du att hela ditt ärende ska vara skyddat, ska du i stället välja fullt sekretesskydd. Läs om fullt sekretesskydd

Du kan inte få någon aktiveringskod till ditt konto. Skicka ett mejl till sekretess@uhr.se för att bli bekräftad användare av Antagning.se så att du kan göra en anmälan, kontrollera dina meriter och svara på ditt antagningsbesked. 

Du väljer själv vilka kontaktuppgifter du vill ange

Du kan lägga in en "tidsbegränsad alternativ adress" på Mina sidor här på Antagning.se. Det kan vara till Skatteverkets förmedlingsservice, en boxadress eller en annan adress. Tänk på att den här adressen kan knytas till ditt personnummer, så fundera noga på vilken adress du vill använda! 

Om du inte vill fylla i ditt riktiga telefonnummer när du skapar ett konto kan du i stället skriva "00000".

Väljer du att bara skydda din adress är alla uppgifter i anmälan offentliga och lämnas ut om någon frågar efter dem. Fundera alltså på om du verkligen vill uppge telefonnummer, och välj en e-postadress som inte kan kopplas till dig. Du ska heller inte ladda upp eller skicka in dokument där din bostadsadress eller andra känsliga uppgifter framgår.

Du kan alltid i efterhand välja att öka ditt skydd och byta till fullt sekretesskydd.

Du kan mejla till sekretess@uhr.se eller ringa 010-470 05 18. Vi tar emot samtal måndag till fredag kl. 10–12. Du får bara ringa till det här numret om du har frågor om sekretess.

Anmälningshandlingar och brev ska skickas till:

UHR SGA
Box 4030
171 04 Solna

Vi tar gärna emot mejl, men för din egen säkerhets skull ska du aldrig skicka känsliga uppgifter över nätet!

Senast uppdaterad: 10 juni 2020